Tavşanlı Belediyesine 2 Yeni Araç

Tavşanlı Belediyesine 2 Yeni Araç

Gündem Yayın: 05 Haziran 2015 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2015 12:07:23
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2530 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesine 2 Yeni Araç

 

Tavşanlı Belediyesi araç filosuna iki yeni araç daha kazandırdı. Hafriyat ve şehiriçi malzeme taşıma işlerinde kullanılmak üzere temin edilen kamyonların Kayseri’de kasaları yapıldıktan sonra Tavşanlı’ya getirildi.

Cumhuriyet Meydanı’nda görücüye çıkan kamyonların ilçeye hayırlı olmasını dileyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Belediye araç parkuruna 10 gün içerisinde iki iş makinesi daha kazandıracaklarını kaydetti.

Güler, “Tavşanlı Belediyemizin şehiriçi çalışmalarında kullanılmak üzere iki kamyon daha alarak makine parkımızı güçlendirdik. Bu araçların kasaları Kayseri’de imal edildikten sonra montajı yapıldı. Bir süre daha Cumhuriyet Meydanı’nda sergilendikten sonra hizmete alacağız. Diğer taraftan 10 gün içerisinde iki yeni iş makinesi daha alarak filomuzu güçlendireceğiz. Bu iş makinelerinin de gelmesiyle birlikte Belediye araç parkurundaki ihtiyacın yüzde 90’nını karşılamış olacağız. Şimdiden Tavşanlı’mıza hayırlı olmasını” dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.