Tavşanlı Belediyesinden 3 İş Makinası Daha

Tavşanlı Belediyesinden 3 İş Makinası Daha

Ekonomi Yayın: 11 Haziran 2015 - Perşembe - Güncelleme: 11.06.2015 07:24:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
3142 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesinden 3 İş Makinası Daha

Tavşanlı Belediyesi daha kaliteli ve verimli çalışmalar gerçekleştirebilmek için araç filosunu sürekli güçlendiriyor. Bu çerçevede geçtiğimiz hafta alınan 2 adet kamyonun yanı sıra 3 yeni iş makinası da Cumhuriyet Meydanında vatandaşlarımızın huzuruna çıkarıldı.

Bu iş makinaları hafriyat çalışmaları başta olmak üzere Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarında hizmet verecek. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, iş makinalarının önünde bir basın açıklaması yaparak, Belediye’ye kazandırılan bu araçların ilçemiz adına hayırlı olmasını temenni etti.

    ARAÇ FİLOSUNDAKİ EKSİKLİĞİN YÜZDE 90’I GİDERİLDİ

Başkan Güler, “Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere Belediyemiz araç filosuna kazandırdığımız iş makinalarımız, bir müddet Cumhuriyet Meydanı’nda sergiledikten sonra çalışmalarına başlayacak. Bu araçlarla birlikte Belediyemizin araç filosundaki eksikliği yüzde 90 oranında gidermiş bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.