Tavşanlı Belediyesi Kız Voleybol Takımının Başarısı

TUNA İŞLEYEN

Spor Yayın: 22 Aralık 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 22.12.2021 22:00:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1425 okunma
Google News

Tavşanlı Belediyesi Kız Voleybol Takımının Başarısı

Voleybol Kız takımı ilk yılında başarı elde etti.

 Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Göktürk:   "Kütahya Genç Kızlar Ligi'nde Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü olarak A ve B takımı olarak iki takımla lige katılım sağladık .

Daha ilk lig tecrübemiz olmasına rağmen  3.'lük elde ederek gelecek adına olumlu izlenimler verdiler. A ve B takımımızdaki tüm sporcu kardeşlerimizi mücadeleleri ve başarıları için tebrik ediyorum. Ayrıca hocalarımız Ayşegül Üzüm ve Mehmet Baş' a da teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık. Kulüp olarak amacımız öncelikle ilçemiz deki gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak , spor disiplini alarak zeki, çevik ve ahlaklı bireyler  olarak yetişmelerine yardımcı olmaktır."
 T.B.S.K. adına 3.'lük kupasını takım kaptanı Sinem Aşık kulüp başkanı Ahmet Göktürk;'ün elinden alarak takım arkadaşları ile birlikte başarılarını kutladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.