Tavşanlı Belediyesi Başkan Aday Adayı Naci Eraslan

Siyaset Yayın: 23 Kasım 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.11.2018 11:31:40
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
7742 okunma
Google News

AK Parti Tavşanlı Belediye Başkan aday Adayı Naci Erarslan ilçe teşkilatında yaptığı basın açıklaması ile hizmete talip olduğunu açıkladı.

Eraslan yapmış olduğu açıklamada kendisini de tanıtarak şunları söyledi; " Değerli basın mensubları.Saygıdeğer hazurun  hepinizi en kalbi duygularımla selamlarım.  1957 yılında Tavşanlı’da doğdum. İlk ,orta ve Lise (Tavşanlı  Endüstri Meslek Lisesi Motor bölümü) tahsilimi Tavşanlıda tamamladım.  Üniversite eğitimini Adana İktisadi Ticari İlimler Akademisi,Mühendislik

Bilimleri Fakültesi İnşaat bölümünde 1980 yılında tamamladım.  Askerlik görevini 1982-1983 yıllarında kısa dönem olarak 6,jandarma er  eğitim alayı Kırkağaç/Manisa ’da tamamladım.

 1980-1985 Yıllarında Tavşanlı’da özel bir firmada inşaat mühendisi olarak  çalıştım.

 1985-1990 Yıllarında Tavşanlı ve çevresinde resmi taahhüt işleri yapan özel bir firmada Şantiye şefi ve yönetici yardımcısı olarak çalıştım.  1991 yılında serbest mühendislik bürosu açarak plan ve proje yapımında. 1992 yılında da taşeronluk ve müteahhitlik alanında hizmet vermeye başladım. Yirmisekiz yıldır aralıksız resmi ve özel işlerde mühendislik ve müteahhitlik hizmetleri vermeye devam etmekteyim..  2004 Yılı yerel seçimleri sonucu AK Parti’den Tavşanlı belediye meclis

üyesi olarak 2004-2009 yıllarında görev yaptım. 2006 Yılı Şubat ayında Tavşanlı belediye başkan yardımcılığına getirildim.2009 yılı yerel seçimleri neticesine kadar bu görevimi sürdürdüm.

2009 Yılı yerel seçimleri sonucu AK Parti’den Tavşanlı belediye meclis  üyesi seçildim. 2009-2014 yılları arasında bu görevimi yerine getirdim. 2002-2004 Yıllarından Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasında Mesleki  komisyon üyeliği yaptım. 2002-2009 Yıllarında olmak üzere üç dönem Bursa İnşaat mühendisleri odası Tavşanlı temsilciliği yaptım. Yerel spor kulüplerimize ve spor derneklerimize vede Türk Kızılay’ı tavşanlı şubesine üyeyim. Bizler en hoşgörülü insanların arasında ve en cömert toprakların üzerinde yaşadığımızın farkındayız. Bu servete sahip olmanın yüklediği vebalin sonucu olarak bu necib insanlara ve bu verimli topraklara hizmet etmenin bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda hep bunları düşünerek hareket etmeye çalıştık. Bu yola da bu ilkeleri şiar edinmiş bir parti ile, AK Partimiz ile çıkmış olmak benim için ayrı bir övünç kaynağıdır. Ancak bu bizim için hiçbir zaman bir şahsın tanıtılması, bir kişinin öne çıkartılması, yüceltilmesi hareketi değildir.  Bizler bu vatan, bu millet için canını vermekten çekinmeyen bir davanın temsilcileriyiz. Ama yine bizler bu vatanı, bu milleti her şeyin en güzeline ve en iyisine layık gören ,bu yönde projeler geliştiren insanlarız. Hemşehrilerimizle zaman zaman yaptığımız sohbetlerde de dile getirdiğim gibi, bütün üyelerimizin ve aday adayı arkadaşlarımızın partimizin her kademesinde görev alabilecek ve bunu layıkı ile yerine getirebilecek siyasal bilgi ve beceriye sahip olduğuna yürekten inanıyorum.

Dolayısıyla bunun bir rekabet değil, yarış olduğunu düşünmekteyim. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımın safiyane duygularından da eminim. Neticede biz şahsi bir rekabette değil Tavşanlımıza daha iyisini verebilme yarışında olan insanlarız.Belediye Başkanlığı görevine talip olmak bir cesaret işi olduğu kadar, büyük bir onur ve şereftir. Bu onur ve şerefe mazhar  olmuş, bugüne kadar görev alan ve görev yapan arkadaşlarıma da ,şu an aday adayı olan arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Üzerimize düşen toplumun her kesimi ile işbirliği içinde olmak, şehrimizi kucaklayarak, birlik ve beraberlik ruhunu diri tutmaya özen göstermektir.Sayın Başkanımız ve partimizin karar mercileri elbette ki doğru olan ve hayırlı olan tercihi yapacaktır.Bizler de bu tercih sonunda hemşerilerimizin de takdirini alan Tavşanlımız için hayırlı olan işlerle ve kişilerle yine Tavşanlı için çalışmamızı sürdüreceğiz.Tekrar etmek isterim ki,aday adayı olmak şahsi bir rekabet değil,parti içerisinde ve belediye başkanı olarak şehrin ve hemşerilerimizin refahını yükseltmek adına sorumluluk almak olacaktır.Bunun bilincinde olarak Türkiye’’yi hak ettiği yere taşımada lokomotif görevi üstlenen, ulusal ve uluslararası siyasette ,gerekse yerel siyasette örnek teşkil eden AK Partimizin Tavşanlı Belediye Başkan Aday adayı olduğumu bir kez daha yineliyorum.Allah bu kutlu yolda yolumuzu hayreylesin, akıbetimizi hayır eylesin. Bu kadim milletin ve onun lideri Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer almak için çıktığımız bu yolda, Allahın bizim için hayırlı olanı nasip etmesini diliyor,31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinin milletimize, memleketimize, Tavşanlımıza hayırlar ve güzellikler getireceğine inanıyorum. Bugün burada benimle birlikte olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum. "

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.