Tavşanlı Belediye Başkanı Görevine Başladı

Gündem Yayın: 24 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 24.12.2018 12:07:50
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1666 okunma
Google News

BAŞKAN GÜLER GÖREVİNE BAŞLADI

  GEÇİRDİĞİ BAŞARILI KALP AMELİYATININ ARDINDAN İSTİRAHAT EDEN BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, YAKLAŞIK 100 GÜNÜN ARDINDAN BU SABAH İTİBARİYLE GÖREVİNE BAŞLADI. MAKİNE İKMAL TESİSLERİNDE PERSONELLE BİR ARAYA GELEN BAŞKAN GÜLER, KISA BİR DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTI.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ankara’da geçirdiği başarılı kalp ameliyatının ardından tekrar sağlığına kavuştu. Doktorların tavsiyesiyle bir süre istirahat eden ve sağlık kontrollerini yaptıran Başkan Güler, ameliyatının ardından yaklaşık 100 gün sonra tekrar görevinin başına döndü. 
Mesaisinin ilk gününde Belediye Makine İkmal Tesislerinde işçilerle bir araya gelerek toplantı gerçekleştiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, burada işçilerle kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

- İŞİMİZE NAMUSUMUZ GÖZÜYLE BAKIYORUZ
“Ben dahil Tavşanlı Belediyesi’nin tüm personeli kendine verilen vazifeyi halkın bir emaneti olarak görüp o işi namusu bilmektedir” diyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Ankara’da kalp ameliyatı olduktan sonra tekrar sağlığıma kavuşmaktan dolayı Allah’a şükrediyorum. Yaklaşık 1 aylık dinlenmenin ardından her gün Belediye’ye gelerek 1 saat de olsa işlerin takibini yapmaya çalıştım. Personelimin işini sahiplenmesi ile işlerimiz çok şükür iyi noktada. Bugün itibariyle de rapor ve izinlerimi tamamlayarak resmi olarak görevime başladım” dedi.

- BEDESTEN’DE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR. İÇME SUYU PROJESİ İSE TESLİM AŞAMASINA GELDİ
2018 yılı itibariyle yatırımlar noktasında önemli miktarlarda bedel tutan kararların altına imza attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Elhamdülillah ülkemizdeki bazı ekonomik sıkıntılara rağmen yatırımlarımızı aksatmadan sürdürüyoruz. Bundan dolayı gururluyuz. Bedesten çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Bu ayın sonu itibariyle 2. katın belirli bölümlerinin de betonu atılarak burada mola dönemine gireceğiz. Ancak bu zaman zarfında bina içerisindeki bir takım işler devam edecek. Bir diğer önemli yatırım da içme suyu projesi. Bu proje de son aşamaya gelindi. Esatlardaki çalışmalar tamamlandı ve elektrik hat döşeme işlemleri yapılıyor. Suyun sağlıklı şekilde çeşmelere ulaştırılması için klor tankları monte edildi. Bildiğiniz üzere 21 kilometrelik boru hattı döşeme çalışmaları bitmişti ve bu alandaki tahliye noktalarında kontroller yapılıyor. Projemiz nihayet teslim aşamasına geldi” diye konuştu.

- HALKIMIZIN BİZE VERDİĞİ YETKİYLE HER GÜNÜ HATTA HER SAATİ EN VERİMLİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRME GAYRETİNDEYİZ
Kış ayları dolayısıyla arazilerdeki işlerin toparlandığını ifade eden Başkan Güler, “Hava şartlarından dolayı arazilerdeki çalışmalarımızı sonlandırıyoruz. Personelimiz bu noktada gayret göstererek yarım kalan işlerin tamamlanması için yoğun mesai harcıyor” dedi. 
En önemli hususun Tavşanlı’ya hizmet etmek olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Halkımızın bize verdiği yetki ile her günü hatta her saati en iyi ve verimli şekilde değerlendirme gayretindeyiz. Bu vesileyle tüm Tavşanlılı hemşehrilerimi saygı ile selamlıyor, işlerinde başarılar, aile hayatında sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.