Tavşanlı Bağlık ve Kavaklı'ya Halısaha

Tavşanlı Bağlık ve Kavaklı'ya Halısaha

Spor Yayın: 06 Ağustos 2015 - Perşembe - Güncelleme: 06.08.2015 20:24:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3295 okunma
Google News

Tavşanlı Bağlık ve Kavaklı'ya Halısaha

Tavşanlı Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler şehir merkezinde iki halı sahanın inşaatı için çalışma başlattı. Kavaklı Mahallesi ile Bağlık Mahallesi’nde yapılan halı sahalar gençlere hizmet verecek. Bağlık Spor Kulübünün de faydalanacağı halı sahadan Subaşı Mahallesi sakinleri de yararlanacak.

Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Arslan, sportif faaliyetlere önem verdiklerini hatırlatarak, “Bağlık ve Kavaklı Mahallelerimizde iki adet halı saha inşa ediyoruz. Hafriyat çalışmaları başlatılan sahalar kısa zamanda kullanılabilir hale getirilecek. Gençlerin enerjilerini doğru kullanabilecekleri bu tesislerimiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Bağlık Mahallesi Muhtarı Ali Ataş ise çalışmaları yürüten belediye pe   rsoneli ve Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür ederek, “Belediye Başkanımız Mustafa Güler tarafından söz verilen ve yapımına başlanan halısahamızda hafriyat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Halısahamızın ölçüleri 45mt uzunluğunda 25 mt genişliğinde olacak.Bir adet sosyal tesisimiz yani kulüp binası ve soyunma odasıda gençlerimize hizmet verecek. Binamız 82 metrekare olup, tribünü ve spor aletleri ile tam bir spor tesisi görünümü kazanacak. Mahalle halkımız adına Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.