Tavşanlı AK Parti İlçe Başkanı 10 Kasım Mesajı

Gündem Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 11:51:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1381 okunma
Google News

  Tavşanlı AK Parti İlçe Başkanı 10 Kasım Mesajı

 

“Türk İstiklal Mücadelesinin Büyük Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82. yıl dönümünde saygıyla ve minnetle anıyoruz.

Aziz milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kadın, erkek, genç, ihtiyar demeksizin vatanımızı korumak için büyük bir mücadele vermiş kanıyla ve canıyla işgalci devletlere karşı vatanımızı savunmuştur. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş mücadelesinde vatanımızı kahramanca savunan istiklal ve istikbali için geleceğine ve iradesine sahip çıkan Türk milletinin geçmişte olduğu gibi gelecekte de vatanına sahip çıkacağına olan inancını ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.’ sözüyle belirtmiştir.

Bizler de bugün, tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir milletin mirasçıları olarak; Cumhuriyetin kazanım ve değerlerine sahip çıkmak ve onun ebediyete kadar payidar kalabilmesi için çalışmak zorundayız. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan olaylara karşı aynı dirayeti göstermek, Atatürk’ün ve aziz ecdadımızın emaneti olan Cumhuriyeti, demokrasiyi, milli iradeyi, millet egemenliğini canla başla koruyarak gelecek nesillere aktarmak için çalışmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”
 Bilal Kıyak 
AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.