Tavşanlı Ak Ocaklardan Türk Ordusu için dua

Gündem Yayın: 29 Ocak 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2018 09:33:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2456 okunma
Google News

Tavşanlı Ak Ocaklardan Türk Ordusu için dualar edildi

 Tavşanlı Ak Ocaklar ilçe teşkilatı yönetimi, Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olabilmesi için dua etti ve 4 kazan tavuklu pilav ikram etti.

Tavşanlı Cumhuriyet Meydanında buluşan Ak Ocaklar Tavşanlı ilçe başkanı Hasan Şen ve yönetimi, dua ederek Fetih Suresi okudu.

Ak Ocaklar Tavşanlı ilçe başkanı Hasan Şen, yaptığı açıklamada, " Değerli Tavşanlılı hemşehirlilerimiz, bir hafta önce sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın Kütahya'daki kongrede müjdesini verdiği Afrin Zeytin Dalı operasyonumuz hızlı bir şekilde devam etmektedir. Millet olarak hep birlikte tek yürek, tek yumruk ve tek ses olduk. Ordumuzun Rabbim yardımcısı olsun ve ilelebet ayaklarımızı bu topraklarda sabit kılsın. Ordumuza zafer nasip etsin. Bizler de Tavşanlı Ak Ocaklar olarak, bu mübarek mücadelede her türlü kazalardan belalardan, müsubetlerden ordumuzun korunması için böyle bir organizasyon yaptık. Allah kabul etsin." ifadesini kullandı.

Etkinliğe, Ak Parti ilçe başkanı Nejat Tülek, Maden İş Batı Anadolu Şubesi yönetimi, Cevizdere Şehitleri Dernek Başkanı Adem Öztürk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.