Tavşanlı 2. Amatör'de kuralar çekildi

Spor Yayın: 13 Aralık 2019 - Cuma - Güncelleme: 13.12.2019 14:41:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2047 okunma
Google News

Tavşanlı 2. Amatör'de kuralar çekildi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2. Amatör Küme'de fikstür heyecanı yaşandı. Tavşanlı 2. Amatör Küme takımları için fikstür çekimi gerçekleşti.

Tavşanlı İlçesi Çukurköy Mahallesi, Çukurköy Spor kulübünde yapılan fikstür çekimine Tavşanlı kulüpleri yoğun ilgi gösterdi.

Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, Başkan Yardımcısı Celalettin Altay, futbol il temsilcisi Nuri Ercura ve Lisans Sorumlusu Yılmaz Yaman toplantıda yer aldı.

Yapılan konuşmalarda Fair-Play vurgusu yapıldı. Toplantıda karşılaşmalar boyunca sakatsız, kazasız ve kavgasız bir lig temennisinde bulunuldu. Konuşmaların ardından fikstür çekimine geçildi.

 

1- Derbent 2- Yaylacık 3- Başköy 4-Güzelyurt 5 -Göbel 6- Yağmurlu 7- Kuruçay 8 -Üç Eylül

İLK HAFTA KARŞILAŞMALARI

Karşılaşmaların 18 Ocak tarihinde başlatılması planlandı. Balıköy Gençyurduspor'un bu sene liglere katılmayacağı bilgisi edinildi.

Başköy - Yaylacık

Güzelyurt - Derbent

Göbel - Kuruçay

Yağmurlu - Üç Eylül

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.