TAVŞANLILI ÖĞRENCİLER'İN KARNE HEYECANI

Gündem Yayın: 19 Ocak 2018 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2018 15:50:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2605 okunma
Google News

 

 

Tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı'da da yaklaşık 20 bin öğrenci yarı yıl tatiline çıktı.  

Tavşanlı'da eğitim alan öğrenciler karnelerini alarak 15 gün sürecek sömestr tatiline çıktı. Resmi tören ise Mehmet Tarhan İlkokulu'nda gerçekleştirildi. Kaymakam vekili Domaniç Kaymakamı Tufan Bağır Gilan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa okul müdürleri ve velilerin katıldığı törende okula yeni başlayan miniklerin ilk karne heyecanı görülmeye değerdi.

Mehmet Tarhan İlkokulu'nun özel öğrencileriyle yakından ilgilenen ilçe protokolü, hafif ateşlenerek ailesi tarafından Acil Servise götürülen Ali Kaya isimli öğrenciyi ziyaret ederek hastanede karne ve hediyesini takdim etti.

Yüzde 90 oranında görme engeli bulunmasına rağmen öğretmeninin büyük çabasıyla kısa sürede okumayı söken Ali'nin anne ve babası duygulanarak ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden tören sonrası yaptığı açıklamada tüm öğrencilere iyi tatiller dileyerek, eğitim camiasına teşekkür etti. Ali Özden "Bugün minik yavrularımızın karne heyecanına ortak olduk. Ailelerimiz okul bahçelerinde yaptığımız çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Belediye olarak her zaman eğitim camiamızın yanındayız. Bugün özellikle özel çocuklarımızın karne ve başarı belgelerini takdim ederken öğretmenlerimizin ne kadar fedakarca çalıştıklarına şahit olduk. Ayrıca hastanede ziyaret ettiğimiz Ali'nin mutluluğu bizleri de fazlasıyla mutlu etti. Tüm çocuklarımıza, gençlerimize iyi tatiller dilerken eğitim camiasına da başarılar diliyorum" dedi

Eğitim kurumlarında ikinci dönem 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.