TAVŞANLI TVNET EKRANLARINDA…

TAVŞANLI TVNET EKRANLARINDA…

Gündem Yayın: 11 Mart 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 11.03.2015 08:39:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3150 okunma
Google News

TAVŞANLI TVNET EKRANLARINDA…

TAVŞANLI TVNET EKRANLARINDA…

 

 

                 Tavşanlı TVNET ekranlarında… Pazar günü yayınlanacak olan programın adı “Gezgin”. 2 gün süren çekimlerde ilçesinin başta leblebisi olmak üzere yöresel yemekleri, yöresel kıyafetleri, eski kilitleri, eski mimarili yapılar, konaklar ve Tavşanlı Belediyesi tarafından işletilen Göbel Kaplıcaları Termal Tesislerinin tanıtımı yapıldı. Bugüne kadar ilçe tanıtımı için birçok ulusal kanalı Tavşanlı’da ağırladıklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa GÜLER Tvnet ekibine teşekkürlerini sundu. Bu tür tanıtımların devam edeceğini de sözlerine ekleyen Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa GÜLER, Tavşanlı adının sıkça ulusal medyada duyulmasının ilçe halkı ve yöre esnafı için olumlu katkılarının olduğunu belirtti.

                 Gezgin Programı 15 Mart 2015 Pazar günü saat: 18.00’da yayınlanacak.Programın tekrarı ise 21 Mart 2015 Cumartesi günü saat: 18.00’da TVNET ekranlarında yayınlanacaktır.

                 TVNET frekans bilgileri;

Uydu             : Türksat 4A

Frekans         : 12220

Polarizasyon : V – Dikey

Kapsama       : Batı

SR                 : 4800

FEC               : 5/6

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.