TAVŞANLI TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ

Gündem Yayın: 20 Kasım 2018 - Salı - Güncelleme: 20.11.2018 17:56:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2073 okunma
Google News

TAVŞANLI TİCARET VE SANAYİ ODASINI ZİYARET ETTİ
 Vali Dr. Ömer Toraman daha sonra Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasına geçti.
 
Ziyarette, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Ali Özden, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Tavşanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yasin Demirci ile Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri yer aldı.
 
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Tavşanlı ekonomisi ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bilgiler verdi.
 
“TAVŞANLI GİRİŞİMCİLİK VE TİCARETTE İYİ NOKTADA”
 
Tavşanlı’nın ticarete ve girişimciliğe yatkınlığından memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Dr. Ömer Toraman, “Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası köklü bir oda. 1930’da bu odanın kurulmuş olması ilçenin ticarete ve girişimciliğe olan yatkınlığının en güzel örneklerinden biri. Memleketimizin kalkınmasında ve gelişmesinde herkesin bir katkısı oluyor. Tavşanlı bu manada çok iyi bir noktada görünüyor”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.