TAVŞANLI OSB MASAYA YATIRILDI

Ekonomi Yayın: 04 Ocak 2018 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2018 10:39:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2553 okunma
Google News

TAVŞANLI OSB MASAYA YATIRILDI
Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 141 hektar alana kurulu Tavşanlı Organize Sanayi Bölgesinin yüzde 80 doluluk oranına ulaşması nedeniyle mevcut OSB’nin genişletilmesi ve yeni OSB kurulması için çalışmalar aralıksız sürüyor. 

Tavşanlı OSB’deki alanların yetmemesi üzerine genişleme alanlarının tespiti ve yeni OSB’nin kurulması amacıyla Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında Valilik toplantı Salonunda bir toplantı gerçekleştirildi. 

Toplantıya, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammet Gümüş, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili İbrahim Çatladan, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Tavşanlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Mehmet Ali Akar, Devlet Su İşleri (DSİ) ile ilgili kurum yetkilileri katıldı. 

“YATIRIMCI YER SIKINTISI YAŞAMAMALI”

Tavşanlı OSB’nin doluluk oranını tamamlamak üzere olduğunu belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Dolayısıyla yeni gelen yatırımcılara yer verme konusunda sıkıntılar başlamadan çözümünü bulmak, bu arayı değerlendirmek için bir gayretimiz var” dedi.

Tavşanlı OSB’nin genişletilmesi ve yeni OSB kurulması hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Özel İdaresi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri, Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinin 5 Ocak Cuma günü mahallinde incelemelerde bulunması talimatını verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.