TAVŞANLI’NIN EN İŞLEK CADDESİNDE SÜRPRİZ

TAVŞANLI’NIN EN İŞLEK CADDESİNDE SÜRPRİZ

Yaşam Yayın: 01 Mart 2016 - Salı - Güncelleme: 01.03.2016 14:45:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
22081 okunma
Google News

 

 

TAVŞANLI’NIN EN İŞLEK CADDESİNDE SÜRPRİZ EVLENME TEKLİFİ

 

Tuna İŞLEYEN  / TAVŞANLI

 

Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde yaşayan 21 yaşındaki Aziz Çolak, 19 yaşındaki kız arkadaşı Büşra Çakır’a Tavşanlı’nın en işlek caddesinde sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu.

Genç çiftin mutlu anlarına çevreden geçen vatandaşlar da eşlik etti.

Tavşanlı’da yaşayan Aziz Çolak, İzmir Ege Üniversitesinde okuyan kız arkadaşı Büşra Çakır’a evlenme teklif etmek için arkadaşlarıyla bir organizasyon gerçekleştirdi.

Tahsin Buruk Caddesinde yürüyen Çolak ve kız arkadaşı Büşra, bir anda konfetilerle karşılandı. Kalabalık caddede evlilik teklifinde bulunan Aziz Çolak, aldığı ‘evet’ cevabının ardından yüzük taktı. Çiftin mutlu anlarına, çevrede bulunan vatandaşlar da eşlik etti.

Çolak, yüzük takılmasının ardından kız arkadaşına çiçek de hediye ederek bulundukları alandan ayrıldı.

Aziz Çolak, 7 senedir arkadaş olduklarını, evlilik teklifi kabul edildiği için çok mutlu olduğunu belirterek,” inşallah mutluluğumuz sonsuza kadar sürer “dedi.

Büşra Çakır da, çok şaşırdığını, böyle bir teklifi hiç beklemediği ama çok mutlu olduğunu söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.