TAVŞANLI MESLEKYÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Gündem Yayın: 09 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 09.06.2022 15:52:02
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
644 okunma
Google News

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ TAVŞANLI MESLEKYÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

 

Meslek Yüksekokulumuzun mezuniyet töreni 2 Haziran 2022 günü saat 17:00’de gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu tören saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından, okul müdürümüz Prof.Dr.İsmet.ÇELİK’in açılış konuşmaları ve devamında müftülük imam hatiplerimizden  Fatih DOĞAN’ın duası ile başladı. Okul akademisyenlerimiz adına Dr.Öğr.Üyesi Haluk GÜNEŞ’in konuşması, okul birincimiz Fatih NERGİZ ile okul öğrenci temsilcisi Meryem DOĞAN’ın konuşmaları ile devam eden etkinlikte Halk Şairi Halil ORAL’ın şiiri ile THM saz sanatçımız Ahmet GÜNAY’ın müzik dinletisi sunuldu.

Programda okul 1.si Fatih NERGİZ, 2.si Merve BOĞA, ve 3. leri Furkan YAVUZ ve Eren KÖSE’ler ile Bölüm Birincileri Mert Can TOPÇU, Çağrı ALTUN, Serkan OKUMUŞ, Merve BOĞA, Ali Rıza ATASOY, Sevde DAL ve Emel TOKER’e mezuniyet Belgelerinin İlçe Kaymakamımız Erdoğan KANYILMAZ, Belediye Başkanımız Mustafa GÜLER, Cumhuriyet Başsavcı V. Oğuz Kaan EROL, okul müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK, müdür yardımcıları Öğr.Gör.Nur HOŞGÖR, Öğr.Gör.Deniz KAPTAN, Bölüm Başkanlarımız Doç.Dr.M Akif KUNT, Dr.Öğr.Üyesi  Abdullah TUĞCU tarafından verildi. Etkinliğimizde şiir okuyan Halil ORAL, müzik dinletisi sunan Ahmet GÜNAY ile taş işleme ustası Kamil ÇELİKKAYA’ya teşekkür belgeleri  Bölüm Başkanlarımız Dr.Öğr.Üyesi Ahmet ÇELİK, Dr.Öğr.Üyesi Öner GÜMÜŞ ve  Okul Sekreterimiz Ali AYAZ verdiler. Kep atma ve mezuniyet pilav ikramının ardından mezuniyet töreni sona erdi.

Törende okul müdürümüz Prof.Dr.İsmet ÇELİK, öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ettiği konuşmasında eğitim öğretimin bir bütün olduğunu ve tüm kurum/kuruluşlar tarafından desteklenmesini gerektiğini vurguladı ve bu konuda Tavşanlı’da bütün kurumlarımızdan büyük destek aldıklarını ifade etti. Konuşmasında öğrencilere gelecek yaşamlarında bulundukları konumlarda problem üreten değil çözüm üreten-çözüm odaklı bireyler olmalarını tavsiye eden Prof.Dr.Çelik, yoğun ve sorunsuz bir öğretim yılı geçirmeleri dolayısıyla da tüm öğrencilerine teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Mustafa GÜLER yaptığı konuşmasında Tavşanlı’yı tercih ettikleri için tüm öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti ve öğrencileri tebrik ederek gelecek yaşamlarında başarılar diledi.

Okul 1. si Fatih NERGİZ konuşmasında ailesine ve okuluna teşekkürlerini belirtti. Okul yönetimine, bölüm hocalarına da teşekkür eden Nergis,  ailesinin desteğini vurguladı. Okul öğrenci temsilcisi Meryem DOĞAN’da dolu dolu bir öğretim dönemi geçirdiklerini ve aldıkları eğitim ve faaliyetler dolayısıyla okulumuza teşekkürlerini belirtti.

Mezuniyet töreninde Tavşanlı’lı sanatçılarımız da duygularını ve gönüllerini bu anlamlı günde öğrencilerimiz ve aileleriyle paylaştılar. Açtıkları sergi standlarında ahşap işleme sanatkarları Mehmet ESEN, Tahsin ESEN, Yavuz Selim ESEN,  taş işleme ustası Kamil ÇELİKKAYA, hat ve ressam Hüseyin ŞEN, ahşap işleme ustası Abdullah ÇELİK, Ressam Dilek KOCAMAN YILMAZER, Ressam Mustafa Kemal AYYILDIZ, ahşap işleme sanatçısı Nuri Fuat ÖZİĞDECİ, müzik aletleri ustası Ahmet ALTINSOY eserlerini sergilediler.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.