TAVŞANLI MEMUR SEN’DEN TERCİH EVET KONFERANSI

Gündem Yayın: 27 Mart 2017 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2017 16:11:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3006 okunma
Google News

    Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olan ve yaklaşık 1 milyon üyesi bulunan Memur Sen’in Tavşanlı temsilciliği yarın akşam saat 20:00’de Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında “Tercihimiz Evet” Konferansı tertip edecek. 
Konferansa konuşmacı olarak Eğitim Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa ile Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş katılacak. Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Tavşanlı Memur Sen İlçe Temsilcisi Mesut Kocaman, Türkiye’nin tarihi bir süreçten geçtiğini belirterek,“Ülkemiz tarihi bir süreçten geçiyor. Milletimiz ve ülkemizin geleceği açısından önemli bir referandum öncesindeyiz. Zaman içinde askeri veya post modern darbelerle Türkiye’nin önü sürekli kesildi. Şimdi ise paralel devlet yapılanması şeklindeki terör örgütlerinin darbe kalkışmaları ile ülkemize ve milletimize prangalar vurulmaya çalışıldı. Artık bu tür anti demokratik yöntemlerin son bulması, gerçek söz sahibinin milletin kendisinin olması ve Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşması için Cumhurbaşkanlığı Sistemini destekliyor ve bu yüzden büyük Memur Sen ailesi olarak Tercihimiz Evet diyoruz.  Bu referandumun tarihi önemini ve gelecek Türkiyesinin nasıl inşa edilmesi gerektiğini konuşmak üzere ülkemizin pek çok yerinde Genel Başkanlarımızın teşrifleriyle sendikamız genel merkezi tarafından konferanslar düzenlendi. Bu konferanslardan biri de ilçemizde gerçekleştirilecek. Yarın akşam Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayında yapılacak Memur Sen’e Davet Tercihimiz Evet Konferansına  tüm Tavşanlı halkımız davetlidir. ” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.