TAVŞANLI KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ TAPU DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİ

Ekonomi Yayın: 15 Şubat 2018 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2018 19:02:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2972 okunma
Google News

 TAVŞANLI KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ TAPU DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİ

 

Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde yeniden başkan seçilen Yasin Demirci, sanayi sitesi ve sanayici esnafına verilen desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Yasin Demirci yeniden seçilerek güven tazelerken, genel kurula Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay ve Ali Özden ile AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe de katıldı.

Kooperatif Başkanı Yasin Demirci genel kurulun ardından yeni sanayi sitesi yapımı ve sanayi esnafına desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti. Demirci, Teşekkür plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay’a takdim etti.

Programda ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, TTSO Başkanı Davut Efe ile desteklerde bulunan diğer kişi ve kurumlara da plaket verildi.

Program sonunda esnafa tapuları dağıtıdlı.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.