TAVŞANLI KARATE OKULU BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

Spor Yayın: 07 Ocak 2018 - Pazar - Güncelleme: 07.01.2018 12:34:16
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
3699 okunma
Google News

 

TAVŞANLI KARATE OKULU   BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ

İstanbul’da  6.’sı düzenlenen " Internatıonal Turkısh  Open Karate" turnuvasında, Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü Derneği adına 11 sporcu ile katıldı.

 Sporculardan Hilal Efe, Sıla Yel, Abdullah Yelbey, İremsu Bilgi, İrem Esen, Hüsnü Durmuş, Zahid Kaplan, Zeliha Duymuş, Orhan Kaya,  Elif Özengül ve Hamide Baş bu turnuvada başarıyla mücadele ettiler. 

Sporcuların aldığı dereceler ise şu şekilde ;

13 Yaş Kız Ferdi Kata’da Zeliha Duymuş 3., İremsu Bilgi, Zeliha Duymuş ve İrem Esen’den oluşan 13 Yaş Kız Takım Kata’da 3.,Hüsnü Durmuş, Zahid Kaplan ve Orhan Kaya’dan oluşan 13 Yaş Erkek Takım Kata’da 3. oldular.

Sporcular 2 yıldır Tavşanlı ilçemizde çalışmalarını sürdürmektedir. Okul yaşamlarında da başarılı olan öğrencilerimizin hedefi 2018 yılında Milli formayı giymek olduğu öğrenildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.