TAVŞANLI FUTBOLDA MİNİK YETENEKLERİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

Spor Yayın: 22 Haziran 2018 - Cuma - Güncelleme: 22.06.2018 12:36:05
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
2893 okunma
Google News

 TAVŞANLI FUTBOLDA MİNİK YETENEKLERİ AĞIRLAMAYA HAZIRLANIYOR

Tavşanlı Ada Stadyumu bir hafta sürecek ve Türkiye'nin çeşitli illerinden gelecek Miniminikler Futbol Festivali'ne hazırlanıyor. Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Belediyesi ve Erdem Gençlikspor iş birliğinde hazırlanan festivalde Tavşanlılı futbol severler 12 kulüpten 7-13 yaş arası genç yeteneklerin mücadelesine ortak olacak.
25 Haziran Pazartesi günü saat 15:00'de başlayacak etkinliği Süper Lig kulüplerinin alt yapı hocalarının da yakından takip etmesi bekleniyor. Ödül töreni ise 28 Haziran Perşembe günü saat 15:00 ila 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. İşte festivale katılan kulüpler; Bursapor,Eskişehirspor,Balıkesirspor,Alanyaspor,Kocaelispor,Giresunspor,İnegölspor,Kıbrıs Gençlikgücü,Karacabey, Birlikspor ,Giray Bulak Futbol Okulu ,Tavşanlı Karması ,Erdem Gençlikspor

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.