TAVŞANLI EĞİTİM BİR SEN'DEN MUHTEŞEM KONSER

Kültür Yayın: 01 Aralık 2017 - Cuma - Güncelleme: 01.12.2017 11:38:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4345 okunma
Google News

Eğitim Bir Sen Tavşanlı temsilciliği öğretmenler korosu Türk Sanat Müziği Konseri düzenledi.

Seçkin davetlilerin katıldığı, sanata gönül verenler ve öğrenciler büyük bir keyifle icra edilen eserleri dinledi, şarkılara hep bilikte eşlik ettiler. 
Eğitim Bir Sen Tavşanlı temsilcisi Mesut Kocaman düzenlenen etkinliğe gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek şunları söyledi, 'Bu özel konser ile öğretmenlerimizin ne denli kıymetli olduğunu bir kez daha göstermiş olduk. Biz öğretmenlerin sadece okulda, sınıfta olmadığımızı; hayatın her anında öğretmenlerin yer aldığını bir kez daha herkese göstermiş olduk.
Ayrıca,Türk müziğini ve bu kültürü öğrencilerimize göstermiş ve sevdirmiş olmanın mutluluğu ise bambaşkaydı. Gençlerin sözlerini bile bilmedikleri bu şarkılara gönüllerince eşlik etmeleri, hep sınıfta gördükleri öğretmenlerini sahnede görmelerindeki sevinci ve hocalarını dakikalarca ayakta alkışlamaları gerçekten her şeye değdi. Sonuç olarak; uzun zamandır yapılamayan bir şeyi yine başarmış olmanın onurunu yaşıyoruz'.
Düzenlenen öğretmenlere özel programa Kütahya Şube Başkan Vekili Davut Ezen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Celal Boztepe, Ak Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Elmas Alkan Göktaş, Tavşanlı Sağlık Sen Başkanı Ahmet Nalbant, Diyanet Sen Başkanı Nevzat Balcı, Genç Memur Sen Başkanı Mücahit Eroğlu, daire müdürleri,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Bulut, Mehmet Orhan, Okul idarecileri ve sanatseverler katıldı.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.