TAVŞANLI DOMANİÇ AMATÖR KÜMEDE FİKSTÜR HEYECANI

Spor Yayın: 14 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2017 10:33:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4046 okunma
Google News

TAVŞANLI DOMANİÇ AMATÖR KÜMEDE FİKSTÜR HEYECANI

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2. Amatör Küme fikstür heyecanı yaşandı.

Tavşanlı ve Domaniç 2. Amatör Küme takımları için fikstür çekimi gerçekleşti.

Dağçeşme Spor’un ev sahipliği yaptığı Dağçeşme Spor Kulübü lokalindeki fikstür çekimine Tavşanlı ve Domaniç kulüpleri yoğun ilgi gösterdi.

 Kütahya Askf Başkanı Murat Cengiz ve yönetiminden Ali Okçu, Kerim Şentürk, Celalettin Altay, Nuri Ercura, toplantı da yer aldı. Yapılan konuşmalarda Fair-Play vurgusu yapıldı. Toplantıda karşılaşmalar byunca sakatsız, kazasız ve kavgasız bir lig temennisinde bulunuldu. Ayrıca Karakova tesislerinin yenilenmesi ve yapılmasındaki katkılarından dolayı Ak Parti ilçe başkanı Nejat Tülek ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler , Kaymakam Yüksel Kara ile Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu’ya Tavşanlı kulüpleri adına Askf Başkanı Murat Cengiz teşekkür etti. Konuşmaların ardından fikstür çekimine geçildi. Kulüp temsilcilerinin kendi çektiği fikstüre göre;

A Grubu

1-Çobanköy Spor

2-Dağçeşme Spor

3-Yaylacık Spor

4-Hanımçeşme Spor

5-Tavş. 3 Eylül Spor

6-Balıköy Genç Yurdu Spor

7-Dom. Çamlıca Spor

B Grubu

1-Güzelyurt Spor

2-Göbel Gençlik Spor

3-Bozbelenliler Spor

4-Başköy Spor

5-Saruhanlar Spor

6-Tepecik Spor

7-Tavş. Gençler Gücü

 

İlk hafta maçlarındaki

Çamlıca-Dağçeşme

Yaylacık-Balıköy

3Eylül-Hanımçeşme

Çobanköy BAY

GençlerGücü-Göbel

Bozbelen-Tepecik

Başköy-Saruhanlar

Güzelyurt BAY

 

13-14 Ocak 2018 tarihinde başlaması planlanan müsabakalarda Gruplarını 1. bitiren takımlar direkt 1. Kümeye çıkacak, grubunu 2. ve 3. bitiren 4 takım arasında tek devreli lig usulü play off müsabakalarına göre 1 veya 2 takım da bir üst lige çıkacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.