TAVŞANLI'DAN ARAKAN İÇİN 29 BİN TL NAKDİ YARDIM

TAVŞANLI BELEDİYESİ İLE ÇARE DERNEĞİ TARAFINDAN ARAKAN İÇİN BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYASINDA TAVŞANLILI HAYIR SEVERLER 29 BİN TL NAKDİ YARDIMDA BULUNDU

Gündem Yayın: 05 Ekim 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2017 18:59:28
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
2581 okunma
Google News

TAVŞANLI'DAN ARAKAN İÇİN 29 BİN TL NAKDİ YARDIM

 

Tavşanlı Belediyesi ve Çare Derneği tarafından Arakan Müslümanları için başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İnsanlık dramı ve vahşetin yaşandığı Myanmar'dan kaçan Müslümanların ihtiyaçları için geçtiğimiz hafta başlatılan nakdi yardım kampanyasında toplam 29 bin TL toplandı. 
Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay ve Ali Özden, Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Kemal Kolukısaoğlu ile Tavşanlı Çare Derneği'nden Recep Bilge Belediye pasajında açılan irtibat bürosundan yardımları Bangladeş'e gönderdi.

Çare Derneği'nin bu ülkede bulunan sağlık dispanserine götürülecek bağışların bir kısmı ilaç tedarikinde bir kısmı ise gıda temininde kullanılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.