TAVŞANLI'DA “ŞÜKÜR” KURBANLARI KESİLDİ

PARALEL DEVLET YAPILANMASI TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN PÜSKÜRTÜLMESİ VE BU HAİNLERİN HEDEFLERİNE ULAŞAMAMASI DOLASIYLA TAVŞANLI’DA ŞÜKÜR KURBANLARI KESİLDİ.

Gündem Yayın: 23 Temmuz 2016 - Cumartesi - Güncelleme: 23.07.2016 01:26:48
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
3411 okunma
Google News

 

 

Milli iradeye yönelik hain darbe girişimi halk tarafından geri püskürtüldü ve bu hainler başta iç savaş olmak üzere ülke üzerindeki emellerine ulaşamadı. Tavşanlı Kırmızı Et Üreticileri Birliği de Cumhuriyet Meydanı’nda 25 adet şükür kurbanı keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Tavşanlı Belediyesi Aşevi’ne teslim etti.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ne teşekkür ederek, “Allah şükür kurbanlarınızı kabul etsin. Memleketimizin huzura kavuşmasına vesile olsun” dedi. 
Cumhuriyet Meydanı’ndaki şükür kurbanı kesimine Kaymakam Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Hilmi Gümüş, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Harun Çoban ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 
Kurban kesimi sonrası Türkiye’nin birliği ve beraberliği için dua edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.