TAVŞANLI BELEDİYESİNDEN AKÜLÜ ARAÇ HEDİYE

Yaşam Yayın: 30 Temmuz 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 30.07.2018 13:43:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3284 okunma
Google News
"AKÜLÜ ARAÇ" HEDİYE  
 
 
Tavşanlı’da yüzlerce engelli vatandaşımızın hayat kalitesini arttırmak, toplum içerisinde kendilerini önemli bireyler olarak hmeleri için çalışan Tavşanlı Belediyesi bugün doğuştan engelli 27 yaşındaki Arif Çelik isimli gencimizi hediye ettiği akülü araç ile mutlu etti. 
Özel sektörde çalışarak ihtiyaçlarını karşıladığını ve sosyal yaşamın her alanında bulunmak istediğini söyleyen Arif Çelik'e hediyesini Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden takdim etti. Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Başkan Yardımcısı Ali Özden'e teşekkür eden Arif Çelik "Doğuştan engelliyim ve Yeni Mahallede ikamet ediyorum. Tavşanlı'da uzun süredir özel bir firmada çalışmaktayım. Sosyal yaşamın her alanında yer almaya çalışıyorum. İşe gidip gelirken zorluk çekiyordum ve Belediyemizden dolmuşların evimin yakınından geçmesini talep ettim. Başkanımız Mustafa Güler ise bunun yerine akülü araç hediye ederek istediğim yere istediğim zaman gidebileceğimi söyledi. Bu beni ve ailemi çok mutlu etti. Sağ olsunlar akülü aracı alarak bugün bana teslim ettiler. Başkan yardımız Ali Özden nezdinde başkanımız Mustafa Güler beye teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Allah tüm işlerinde kolaylıklar versin" ifadelerini kullandı 
Tavşanlılı gence aracını teslim eden Başkan Yardımcısı Ali Özden de Ailelerin fedakarlıkları, gösterdikleri bitmeyen sevgi ve şefkatleri karşısında onların hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmanın temel görevleri olduğunu söyleyerek hayırlı olsun dileklerini iletti.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.