TAVŞANLI BELEDİYESİNDE BAYRAM SONRASI "İLK MESAİ" GELENEĞİ...

Gündem Yayın: 18 Haziran 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 18.06.2018 11:21:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2575 okunma
Google News

TAVŞANLI BELEDİYESİNDE BAYRAM SONRASI "İLK MESAİ" GELENEĞİ...

Tavşanlı Belediyesinde geleneksel personel bayramlaşması sabah erken saatlerde Destek Hizmetlerinde başladı. Her bayram ilk mesai gününde gerçekleştirilen bayramlaşma merasiminde Belediye Başkanı Mustafa Güler ile Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, işçi personelle buluşarak bereket ayı Ramazan sonrası yaz aylarında sıkı bir iş takviminin kendilerini beklediğini ifade ederek tüm çalışanlara kazasız belasız mesailer diledi.


Destek Hizmetlerinden Belediye hizmet binasına geçen Başkan Mustafa Güler, makamında memur ve büro çalışanlarıyla bir araya geldi. Daha sonra İtfaiye Amirliğine geçen Belediye Başkanı Mustafa Güler, burada itfaiye erleriyle sohbet etti. Başkan Güler "Bizler Tavşanlı Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Tüm personelimizin herhangi bir sıkıntısında veya ihtiyacı olduğunda yanındayız. Personelimiz de bir aile bilinciyle çalışmalı, halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için özveriyle çalışmalıdır. Kendilerine yapacakları işlerde başarılar diliyorum" dedi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.