Tarımda kadın girişimcilere destek programı

Ekonomi Yayın: 13 Şubat 2018 - Salı - Güncelleme: 13.02.2018 14:45:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2878 okunma
Google News

 Tarımda kadın girişimcilere destek programı 
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tarımda kadın girişimciler uygulanan proje ile güçlendirilecek. 
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Tavşanlı ilçe Müdürlüğü, KOSGEB Kütahya Müdürlüğü ve Tavşanlı Ziraat Odası Başkanlığı katılımıyla " Tarımda kadın girişimcilerin güçlendirilmesi projesi" kapsamında Tavşanlı'daki kadın çiftçilere proje hakkında bilgilendirmede bulunuldu.
Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ahmet Nedim Bayrakdar ve KOBİ Danışmanı Serdar Kaya programda bilgiler aktardı. 
Programa Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Ahmet Temel, Ziraat Odası Tavşanlı Başkanı İsmail Akpınar da katıldı.
İlçe Müdürü Ahmet Temel katılımcılara Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının çok çeşitli desteklemeleri olduğunu söyledi. Bunlardan Kırsal kalkınma yatırımları ve genç çiftçi projesi hakkında bilgi verdi. Kırsal kalkınma yatırımları konusunda Kütahya genelinde 239 başvuru yapıldığını 45 başvuru ile Tavşanlı'nın  il genelinde 1. olduğunu belirten Temel, " Emeği geçenlere ve üreticilere teşekkür ederiz. Desteklemeler ve projeler hakkında detaylı bilgi almak isteyen üreticilerimizi ilçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne bekliyoruz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.