Tarihi ’Dokuzgöz Köprüsü’ doğal stüdyo

Yaşam Yayın: 28 Kasım 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 28.11.2016 17:15:45
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
3296 okunma
Google News

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Dokuzgöz Köprüsü tarihi özelliğiyle, evlenen çiftlerin en mutlu anlarına şahitlik ediyor. Sonbaharda gelin-damat fotoğrafı çeken stüdyo fotoğrafçıları için tarihi Dokuzgöz Köprüsü adeta eşsiz bir mekan oldu. Simav’da birçok fotoğraflanacak anlamlı mekanların olduğunu söyleyen fotoğrafçılar, evlenen çiftlere çekim için ilk olarak Dokuzgöz Köprüsü’nü öneriyorlar.
Simav’ın Yeşilova mahallesinden çiçeği burnunda çift Gülhan Yakut ve Erkan Boğa, bin 500’lü yılların ilk çeyreğinde inşa edildiği bilinen Dokuzgöz Köprüsü’nün, Simav’ın simgesi olduğunu ve burada düğün fotoğrafı çekimi yaptırmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylüyorlar.
Simav’daki tarihi dokunun doğal bir stüdyo olduğunu belirten yeni evli Yakut ve Boğa çifti, Dokuzgöz Köprüsü’nün kendileri için de bir anlam ifade ettiğini dile getirdiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.