TARHANA BİRLİKTELİĞİ

TARHANA BİRLİKTELİĞİ

Gündem Yayın: 16 Ekim 2015 - Cuma - Güncelleme: 16.10.2015 14:38:13
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
2800 okunma
Google News

TAVŞANLI BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN BAKIM ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRDÜĞÜ YEŞİL ALANLARDA “TARHANA” TELAŞI YAŞANIYOR. HEMEN HEMEN HER PARKTA EV HANIMLARI BİR ARAYA GELEREK İMECE USULÜYLE KIŞLIK TARHANASINI HAZIRLIYOR.

Tavşanlı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle aralarına yapılan yeşil alanlar bugünlerde asırlık bir geleneğe ev sahipliği yapılıyor. Tavşanlılı ev hanımları sabahın erken saatlerinde park ve bahçelerde bir araya gelerek kışlık tarhana karıyor.

Sonbahar güneşinde kurumaya bırakılan tarhana geleneğinin ilçemizde sürdürülüyor olması da dikkatlerden kaçmıyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu yıl 22 yeni park yaparak ilçedeki yeşil alanın 700 bin metrekareye yükseltildiğini hatırlatarak bugünlerde geleneksel lezzetimiz tarhana yapan ev hanımlarına kolaylıklar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.