Tam Donanımlı Yüzen Mağaza

Ekonomi Yayın: 25 Temmuz 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 25.07.2018 14:29:57
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
4017 okunma
Google News

Tam Donanımlı Yüzen Mağaza 
“Migros Deniz Market” Yaz Süresince 
Göcek Koylarında


Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalarıyla müşterilerine ulaşan Migros, “Migros Deniz Market” hizmetiyle yaz ayları boyunca Göcek koylarında hizmet sunacak. Migros, müşterilerinin ihtiyaçlarını en hızlı ve en iyi hizmetle karşılamak amacıyla oluşturduğu yüzen mağazasıyla tüm deniz taşıtlarına ve karayolu ile ulaşımı zor olan kıyı kasaba ve köy halkına ulaşıyor. 40 metrelik boyu, 172 metrekarelik satış alanıyla birebir Migros mağazası formatında tasarlanan Migros Deniz Market’te 3500 ürün çeşidi sunuluyor.

 

Modern perakendenin öncüsü Migros yaz aylarını Ege koylarında geçiren müşterilerinin ihtiyaçlarını gerçek mağaza ortamında ve hızla karşılamak amacıyla iki yıl önce “Migros Deniz Market” hizmetini başlattı. Migros’un her noktadan ulaşılabilirlik hedefiyle hayata geçirdiği Migros Deniz Market yaz süresince Göcek koylarında bulunan deniz taşıtlarına ve karayolu ile ulaşımı zor olan köy ve kasaba halklarına hizmet götürecek. Migros Deniz Market, haftanın 7 günü 09:00-20:00 saatleri arasında hizmet verecek.

 

Yüzen mağazada şarküteri ürünlerinden buza kadar 3500 çeşit ürün yer alıyor

40 metrelik uzunluğu ve 172 metrekarelik satış alanıyla süpermarketi denize taşıyan Migros Deniz Market’te paketli meyve-sebze, et ve şarküteri ürünlerinden, taptaze günlük ekmeğe, tekstil ürünlerinden deniz malzemelerine ve sıcak yaz günlerinin en önemli ihtiyacı olan buza kadar 3500 çeşit ürün satışa sunuluyor.

 

Migros Deniz Market, deniz üzerinde bankacılık işlemlerine de olanak sağlıyor

Birebir Migros mağazası formatında tasarlanan Migros Deniz Market, içerisinde yer alan ATM ile denizde ve kara ulaşımı zor olan kıyı bölgelerinde nakit ihtiyacının yarattığı zorluğa da çözüm buluyor. Tüm banka kartları ile işlem yapılabilen “ortak ATM” özelliğine sahip bankamatikten para çekebilmenin yanında fatura ödeme, para yatırma, bakiye sorgulama, nakit avans çekme gibi bankacılık işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabiliyor.

 

Migros, müşterileri kadar doğanın da yanında

Müşteriler, Migros Deniz Marketin botları ile mağazaya getirilerek alışverişlerini kendileri yapabiliyor. En taze ürünlerin özenle seçilerek teslim edildiği Migros Deniz Market’in lokasyonu, denizcilerin kullandığı aplikasyonlarla tam uyumlu olarak akıllı telefon ve tabletlerden anlık takip edilebiliyor.

 

Migros Deniz Market, alışveriş yapan müşterilerine doğanın korunmasına katkı sağlamak amacı ile doğada kısa sürede çözülebilen poşetlerle ürünlerini teslim ediyor. Özel tasarlanmış denizci kıyafetleri ve İngilizce bilen personelleri ile ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.