Tavşanlı'dan Taksim Eylemine Destek

Taksim Eylemine Destek

Gündem Yayın: 02 Haziran 2013 - Pazar - Güncelleme: 02.06.2013 11:36:02
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3934 okunma
Google News

Tavşanlı’da  Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi yaklaşık 80 kişi Taksim Gazi Parkı eylemcilerine destek vermek için toplanarak eylem yaptı.

İstanbul Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek amacıyla öğleden sonra ilçe merkezinde Atatürk Anıtı önünde toplanan gençleri izin alınmadığı için müsaade edilmedi. Daha sonra Yıldırım Beyazıt mahallesi saat kulesi önünde toplanan öğrenciler çeşitli sloganlar attı, alkış ve ıslıklarla protestolarda bulundular.

Basın açıklamasını DPÜ Lojistik Bölümü öğrencilerinden Şeyma Kara yaptı.

Açıklamada ; “ Taksim Gezi parkında yapılan gereksiz müdahaleleri protesto etmek  için burada toplandık.  Taksimde haksızlığa uğrayanlar bizim öz kardeşlerimizdir. Buradaki hareket Yüce Türk milletinin uyanışıdır. Bu hareket sağ, sol, Kürt, Çerkez, Laz hareketi değil; bu bir bütünlük hareketidir. Bu bir rant olarak, bir AVM için bazılarının cebini dolduracak paralar için asırlık ağaçları kesen değil, doğayı tahrip eden değil,  bir ağaç için koca köşkün yerini değiştiren Mustafa Kemal Atatürk’ü liderimiz olarak görür ve onun izinden gideceğiz. ”

Daha sonra toplanan grup İstiklal Marşı okuyarak sessizce dağıldılar. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.