TIP FAKÜLTESİNDE EĞİTİM BAŞLADI

Eğitim Yayın: 13 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.09.2021 12:47:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1244 okunma
Google News

TIP FAKÜLTESİNDE EĞİTİM BAŞLADI

 

 

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesinde tüm dönemlere yüz yüze eğitim başladı.

Öğrencileri KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu karşılayarak, hoş geldiniz konuşması yaptı. Rektör Kavuncu, öğrencilere tekrar kavuşmanın mutluluğunu ifade ederek, “Okulumuz sizlerle güzelleşiyor. Hocalarınızla çok yakın çalışabileceksiniz. KSBÜ Ailesi olarak her zaman yanınızdayız. Yeni eğitim- öğretim yılında başarılar dilerim.” dedi.

 

 

 

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cem Algın ise Hekim Sinan Konferans Salonunda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Sizler en yüksek puanları alıp buralara geldiniz. Bunun onurunu ve mutluluğunu yaşıyorsunuz. Sizlerin evrensel değerleri özümsemiş, anlayışlı hekimler olmanızı diliyoruz. Hep birlikte güzel bir eğitim- öğretim yılı olmasını diliyorum. Sizleri özledik.”

 

Algın ayrıca yüz yüze eğitimde dikkat edilecek pandemi kurallarını da hatırlattı.

Konuşmaların ardından açılış dersini Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Tekşen yaptı.

Açılış programına Rektör Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Cem Algın, Prof. Dr. Duygu Perçin ve Prof. Dr. Ahmet Çekirdekçi ile birlikte Genel Sekreter Kutlu Önal, daire başkanları, akademisyenler, idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.