SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

- TAVŞANLI BELEDİYESİ’NİN SOSYAL BELEDİYECİLİK ALANINDAKİ FAALİYETLERİNDEN BİRİ OLAN GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI. ÇOCUKLARINI SÜNNET ETTİRMEK İSTEYEN VATANDAŞLAR BELEDİYE HİZMET BİNASINDAKİ ZABITA AMİRLİĞİNE BAŞVURU YAPABİLİYOR.

Yaşam Yayın: 04 Temmuz 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 04.07.2018 18:01:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2664 okunma
Google News

 

Tavşanlı Belediyesi’nin sosyal projelerinden birisi olan ve gelenekselleşen Sünnet Şöleni’nin hazırlıkları başladı.
Belediye Zabıta Amirliği kayıt işlemlerine start verirken, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlar Zabıta Amirliği’nden alacakları form ile birlikte fakirlik ilmuhaberi, ikamet belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisiyle birlikte dilekçesini yazarak başvurusunu yapabiliyor.

- ÇOCUKLARIMIZIN SÜNNETİNİ ACIBADEM ESKİŞEHİR HASTANESİ DOKTORLARI YAPACAK
Çocukların sünnetleri ise Acıbadem Eskişehir Hastanesi doktorları tarafından yapılacak. 
Geçtiğimiz yıl 22 çocuk ve ailesine Sünnet Şöleni düzenleyen Tavşanlı Belediyesi; bu sene de 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’ndeki programda sünnet olan çocuklarımıza hediye takdim edecek. 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Sünnet Şölenimize sosyal belediyecilik anlayışı gereği büyük önem veriyoruz. Çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak, onların heyecanını hmek çok önemli. Bu yılda geleneksel sünnet şölenimiz için kayıtlarımıza başladık. Zabıta amirliğinde görevli arkadaşlarımız başvuru yapmak isteyen hemşehrilerimize yardımcı olacaklar” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.