Sülye'den Günlüce'ye kitabı çıktı

Kültür Yayın: 14 Aralık 2017 - Perşembe - Güncelleme: 14.12.2017 10:52:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4987 okunma
Google News

 Sülye'den Günlüce'ye kitabı çıktı  

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde haber muhabirliğini sürdüren Tuna İşleyen memleketi Emet ilçesi Günlüce köyü hakkında hazırladığı kitabı “’Sülyebala’dan Sülye’ye, Sülye’den Günlüce’ye” ‘yi okurla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. 
İşleyen, Süleyman Demirel Üniversitesi Tarih bölümünden 1999 yılında mezun olurken hazırladığı ve günümüzde de güncel gelişmelere yer verdiği kitabıyla gelecek nesillere bir kaynak sunmak istediğine dikkat çekti.
“’Sülyebala’dan Sülye’ye, Sülye’den Günlüce’ye” hakkında değerlendirmelerde bulunan Araştırmacı  Tarihci Yazar Tuna İşleyen, “Sülyebala bir medeniyettir. Bugün Emet’in bir köyü olsa da geçmişte özellikle mücadele yıllarında büyük kahramanlıkları ile tarihin satırlarına adını altın harflerle yazdırmıştır. Biz de bu vesile ile memleketimiz hakkında birkaç cümle de olsa bunu ifade edebilmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 
Kitap hazırlanış sürecinden bahseden İşleyen,  “ 8 aylık bir süreçte kitabımızı baskıya hazır hale getirip geçtiğimiz günlerde okurumuz ile buluşturduk. Bu aşamalarda bizlere desteklerini esirgemeyen başta Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut Efe’ye, Günlüce Köyü Muhtarımız Adem İnan’a ve değerli dostumuz Kitap Kulübü Yayınları Yayın Koordinatörü Muhammed Deniz kardeşime şükranlarımı bir borç bilirim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.