Süleyman Yılmaz Anaokulu'nda

Gündem Yayın: 02 Mayıs 2019 - Perşembe - Güncelleme: 02.05.2019 14:12:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1606 okunma
Google News

Süleyman Yılmaz Anaokulu'nda 23 Nisan Coşkusu

Süleyman Yılmaz Anaokulu her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ve heyecanla kutladı.

Öğretmenlerin ve miniklerin büyük bir emek ve heyecanla hazırladıkları gösteriler veliler ve misafirler tarafından büyük beğeni topladı. Yıl içinde okulda ve sınıf içinde yapılan eğitim-öğretim etkinlikleri gösterilerden önce slaytlar halinde velilere ve misafirlere sunuldu. Okul Müdürü Nimet Uzan günün anlam ve önemini belirten konuşmasının akabinde ilçede okulöncesinde örnek ve öncü olmanın ve okulumuza olan bu yoğun talebin gurur verdiğini belirterek, velilere bu takdir ve güvenleri için teşekkür etti. Okuldaki güçlü ekip ruhunun bu başarıya yansıdığını ve velilere de bu ekibin en önemli parçası olduğunu belirtti.  

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.