Süleyman Yılmaz Anaoklu'nda İletişim Semineri

Gündem Yayın: 11 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 11.12.2019 14:18:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1624 okunma
Google News
Süleyman Yılmaz Anaoklu'nda İletişim Semineri
 Tavşanlı Süleyman Yılmaz Anaokulu'nda  ilçe müftülüğü ve toplum sağlığı merkeziyle işbirliği içinde "Eşler arası iletişim ve aile içi iletişimin çocuklar üzerindeki etkisi" konulu seminer düzenlendi.
Süleyman Yılmaz Anaokulu Müdürü Nimet Uzan konu ile ilgili teşekkür ederek şunları söyledi, " Uzmanlar der ki: Çocuğun hayatında 3 tane ebeveyni vardır. Birincisi annedir ikincisi babadır üçüncüsü de anne- baba arasındaki ilişkidir. Süleyman Yılmaz Anaokulu olarak üçüncü ebeveynin ne kadar önemli ve öncelikli olduğunun farkındayız. 
İlçe müftülüğünden Şube Müdürü Yusuf Şener 'e Toplum sağlığı merkezinden Çocuk Gelişimi Uzmanı Esra Erdal'a bu kıymetli ve verimli sunumları için çok teşekkür ederiz. Seminere vaktini ayırıp gelen kıymetli velilerimize ayrıca teşekkür ederiz. Çocuklarımız için herzaman okul ve aile olarak hep el ele , yürek yüreğe yürümek en büyük temennimiz. Velilerimizin talebi doğrultusunda böylesi verimli ve güzel seminerlerimiz artarak devam edecektir." dedi. 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.