SPORCUMUZ ALTIN MADALYA İLE DÖNDÜ

Spor Yayın: 09 Kasım 2012 - Cuma - Güncelleme: 09.11.2012 16:48:35
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2891 okunma
Google News

 

Kütahyalı sporcularımız GÜRCİSTAN a adımızı altın harflerle yazdı. Taekwondo A milli takım antrenörü İlhan Aşkın başkanlığında  yapılan TÜBAT (TÜM BÖLGELER ARASI TAEKWONDO LİGİ) Gürcistan - Batum ayağına Kütahyalı 2 sporcumuz katıldı.

Hasan Akarsu’nun teknik kadroda görev aldığı şampiyonada  Zişan Duman 51 kilogram büyük bayanlarda müsabakaya çıktı.

Aynı zamanda Soma-Manisa Kız teknik meslek lisesinde beden eğitimi öğretmeni olan Zişan Duman ilk gün antrenmanlarında duruşu ve güzel teknikleri ile göz doldurdu. Müsabakada rakiplerine üstünlük sağlayarak altın madalyanın sahibi oldu.

Zişan Duman’ın organizasyon sonrası Rus ve Gürcü esnaflarla  onların dillerinde konuşması teknik kadroyu hayretler içinde bıraktı.

 Şampiyon olan Zişan Duman’ın milli formasını rakibine hediye etmesi ise şampiyonaya ayrı bir renk kattı.Gürcistan milli eğitim kültür ve spor bakanı Gia da sporcularımızı antreman yaptıkları salonda ziyaret etti.

Hasan Akarsu müsabakalar sonrası altın madalya ile dönmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek şunları söyledi: “ A milli takım antrenörümüz İlhan Aşkın da, sayın bakan Gia ya Trabzon Taekwondo il temsilcimisi Rasim hocamızın getirmiş olduğu fındık çay ve Kütahyalı sporcularımızın götürmüş oldukları çini tabak hediye etti. Batum halkının yoğun ilgisiyle karşılanan kafilemizin antrenmanlarını Gürcistan’ın ulusal Televizyonu ACARA, antrenörlerimiz ve sporcularımızla röportajlar yapıp seyircilerini duyururken yine Gürcistan’ın ulusal gazetesi Batumelebi sporcularımızın her anını okuyucuları ile paylaştı. Tavşanlı Belediye başkanımız sayın Mustafa Güler, Emet belediye başkanımız sayın Mustafa Koca’ya, Ulusal ve yerel medyamıza, Emet Thermal Resort satış pazarlama müdürü Turan Kürüm ve ekibine, Emet Thermal Resort genel müdürü Yılmaz Durmaz’a, maddi manevi destek oldukları için çok teşekkür ediyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.