Spora Büyük Destek

Spor Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 10:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
554 okunma
Google News

Spora Büyük Destek 

 

 

Kütahya Belediyesi’nin, sağlıklı bireylerin yetişmesi için spora ve sporculara yaptığı yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.

casino siteleri

Geleceğimizin teminatı olan gençlerin spora yönelmeleri, zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları ve sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için Kütahya Belediyesi’nin desteği tüm şehirde sürüyor. Kütahya’nın önemli futbol sahaları arasında yer alan Vefa Mahallesi’ndeki saha, uzun yıllar kullanılamaz durumdaydı. Gençlerin daha konforlu ve güvenli ortamda spor becerilerini kazanmaları için Vefa Futbol Sahası’nda ek bina inşaatı başladı.

Daha önce saha zeminin altyapı çalışmalarını yapan ekiplerimiz, ek bina inşaatını da en kısa sürede tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.