SPOR ALANLARI VE YEŞİL ALAN DÜZENLEMELERİ

SPOR ALANLARI VE YEŞİL ALAN DÜZENLEMELERİ

Gündem Yayın: 28 Haziran 2013 - Cuma - Güncelleme: 28.06.2013 12:48:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2490 okunma
Google News

 

 

                 Tavşanlı Belediyesine bağlı Park-Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde ki çalışmalar devam ediyor.

Yeni Mahalle Şehit Hüseyin Ordu ve Öz Sokakta yapılan yeşil alan,spor alanları ve batı ladini, köknar, katalpa, ıhlamur, süs eriği ve dağ muşmulası ile ağaçlandırılıp, çimleme işlemlerinin ardından kurulan otomatik sulama sisteminin de hizmete girmesiyle birlikte  bu bölge toplamda 21,227 m2’ olarak,  yeşil dokusuyla hizmete girecek.

 TOKİ 2. Etap alt bölgesinde geçtiğimiz günlerde yapılan 1600 adet toros sediri dikimi ve otomatik damlama sisteminin ardından oluşabilecek olumsuzluklara karşı 32.000 m2’lik alanın tamamı 285 adet dikilecek beton direkle birlikte tel örgü ile koruma altına alınacak. Çalışmalarla ilgili olarak Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler;  “Tavşanlı genelinde spor alanlarını ve yeşil alanları çoğaltılarak halkımızın hizmetine sunma noktasında çalışmalarımız devam ediyor.  2. Etap TOKİ alt bölümünde kalan, Kent Ormanı olarak düzenlediğimiz alanda, ağaçlandırma ve sulama sistemlerinin tamamlanmasının ardından bu bölgeyi koruma amacıyla tel örgü içine alıyoruz. Aynı zamanda geniş bir yeşil alan, yürüyüş yolları ve spor alanları projesi uyguladığımız Yeni Mahalle Şehit Hüseyin Ordu  ve devamında bulunan Öz Sokaktaki çalışmalarımız, kısa sürede aydınlatma sisteminin de tamamlanmasıyla birlikte halkımızın  hizmetine girecek”  dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.