Spor Giyim Modellerinin Bir Üyesi: Spor Tunik modelleri

Ekonomi Yayın: 29 Eylül 2019 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2019 13:15:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4280 okunma
Google News

Spor Giyim Modellerinin Bir Üyesi:  Spor Tunik modelleri

Giyim tarzları denince akla ilk gelenler klasik giyim ve spor giyim tarzıdır. Birçok giyim tarzı bulunmasına karşın günlük hayatta en çok bu iki tarz tercih edilmektedir. Spor giyim tarzı günlük hayatta kullanımın en rahat olduğu kıyafetlerdir. Tesettür giyim modelleri içinde spor tunik modelleri en çok ilgi gören modellerden biridir. Tunikler pantolon ile birlikte kombin yapıldığı zaman hem zarif hem de rahat olmak mümkün olmaktadır.

Spor Tunik Modelleri İle Kombin Yapma

Spor bir tarza sahipseniz spor tunik modelleri ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.  Renk ve desen seçeneğinin yanı sıra pek çok model seçeneği de bulunmaktadır. Düğmeli, baskılı, fırfırlı, kapşonlu, baskılı cepli, beli lastikli pek çok model bulunmaktadır. Sizin tarzınızı yansıtan ya da çok beğendiğiniz spor bir tuniği belirledikten dar paça pantolon, bol paça pantolon, kot pantolonlar ile çok kolay kombin yapılmaktadır. Pantolon rengi seçiminde tuniğin rengine göre beyaz pantolon da tercih edebilirsiniz. Renk uyumu önemli bir faktördür. Geriye pantolon ve tuniğe uygun bir spor ayakkabısı ve şal seçimi kalır. Bu kombini yapmak için https://www.nurhira.com/tesettur-tunik sayfası sizleri bekliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.