Sosyo Ekonomik Konular Üzerine

Ekonomi Yayın: 05 Mart 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 05.03.2018 09:53:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3599 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair konular ve Tavşanlı - Kütahya Merkez ekonomik işbirliği görüşüldü.

Ayyıldız Cafe'de oldukça verimli geçen toplantıda il merkezi ile Tavşanlı arasındaki ekonomik ve sosyal işbirliği görüşmeleri gerçekleştirildi. Bu görüşmelerin daha kapsamlı bir şekilde gerçekleşmesi temennilerinde bulunuldu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Tavşanlı ile Kütahya arasında ekonomik işbirliğinin daha da arttırılması gerektiğini ve her zaman savunduğu görüşün, Tavşanlı - Kütahya arasında yatırım alanlarının oluşması gerektiği ve bu alanın yapılacak yatırımlarla istihdam alanı oluşturulması görüşünü belirtti.

 Dış ticaret,  ihracat, sanayi, üretim ve pazarlama üzerine gerçekleştirilen hasbıhale Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Kütahya LAV İnsan Kaynakları Müdürü Dr. Ahmet Güven, AŞİYAN Ajans sahibi Ahmet Yılmaz, Çiğdem Leblebi İhracat Sorumlusu Tarık Çakıroğlu,  Tavşanlı Ticaret Odası Ticaret Sicil Müdürü H.Hüseyin Çakmak,  Muhasip İbrahim Akpınar, Ticaret Odası Sicil Müdür Yardımcısı Hüseyin Şanlı, Kütahya MBR Danışmanlık Müberra Gürcan, Gazeteci Tuna İşleyen, Kütahya Şentürk Makine İşadamı Cihat Şentürk, Akay Un Cüneyt Akay, Gözeğer İhracat İthalat Ahmet Gözeğer, Yumurta İhracatı Sorumlu Denetçisi, Proje Danışmanı, İşletme Mühendisi Murat Uluçay katıldı.

  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.