Sosyal medyadan yalvaran kadın hakkında

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Yaşam Yayın: 24 Mart 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 24.03.2021 11:51:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2825 okunma
Google News

Ağlayarak tehdit edildiğini iddia eden kadın konuştu  
  - Kütahyalı Nuray A.: "Ben kimseyle kavga etmek istemiyorum. Artık bu tehdit olayı bitsin" 

Mahalle Muhtarı Bayram Aslan:  
  - "Yapılan incelemede iddia edildiği gibi şiddetin olmadığı böyle bir mağduriyetin olmadığı ortaya çıkmıştır"

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, çektiği video ile komşusu tarafından tehdit edilen kadın ağlayarak anlatıp yardım isteyen kadın İHA'ya konuştu.  
  Tavşanlı Dağçeşme Mahallesi'nde oturan Nuray A., bir süre önce komşusu Ş.A. ile aralarında tartışma çıktığını daha sonra da tehdit edildiğini ile sürdü.
  Nuray A., "Ben kimseyle kavga etmek istemiyorum. Komşum Ş.A. ve yakınları beni sürekli tehdit etmeye başladı. Ben yıllardır bu mahallede yaşıyorum. Ş.A. sürekli evimin önüne çöp döküyor. Muhtarda barışmamız için görüştü. Ancak bu mümkün olmadı. Bu tehdit olayı bir yılı aşkındır sürüyor. Bir başka komşum olan Ü.D. ile davamız sürüyor. komşum Ş.A. ile köpekler yüzünden aramızda tartışma çıktı. Bu kadın beni tehdit ediyor" ifadelerini kullandı.

 

 


  Dağçeşme mahallesi Muhtarı Bayram Aslan, "Devletimiz gerekeni yapmıştır. Yapılan incelemede iddia edildiği gibi şiddetin olmadığı böyle bir mağduriyetin olmadığı ortaya çıktı. Bu durum videoda anlatıldığı gibi değil" diye konuştu.
  Bu arada, Nuray A.'nın evinin bahçesinde bulunan köpekler belediye ekipleri tarafından hayvan barınağına götürüldü.
  Nuray A., sosyal medyada çektiği videoda, "Artık dayanamıyorum, kurtarın ne olur. Evimizi basıyorlar, ne olur yalvarıyorum kurtarın artık. Devlet beni koruyamıyor. Nerede yasa, nerde kanun? Ölünce mi kurtaracak bizi devlet?  " demiyşti.

 


  Kütahya Valiliği ise konuyla ilgili internet sitesi üzerinden açıklama yaptı.Valilik açıklamasında, "N.A. isimli vatandaşımızın TikTok uygulaması üzerinden 'Yalvarıyorum kurtarın, artık evimizi basıyorlar" şeklindeki paylaşımı üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği doğmuştur. N.A. isimli şahıs, köpek kavgasını ayırmaya çalışan dayısının, komşuları Ş.A. isimli kadın tarafından cep telefonuyla kayda alındığını fark etmesi üzerine aralarında çıkan sözlü münakaşanın büyümesiyle, durum N.A. tarafından kolluk birimlerine bildirilmiş ve her iki tarafın da müşteki şüpheli olarak ifadeleri alınmıştır. Söz konusu şahıslar hakkında idari makamlarca karşılıklı olarak uzaklaştırma kararı verilmiştir" denilmişti.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.