Sosyal Güvenlik Haftasında Kutso’ya Ziyaret

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINDA KUTSO’YA ZİYARET

Gündem Yayın: 22 Mayıs 2015 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2015 18:25:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3617 okunma
Google News

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASINDA KUTSO’YA ZİYARET 

 

Her yıl Mayıs ayında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar ve beraberindeki heyet, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık divanını ziyaret etti.

 

Ziyaret heyetinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar, Araştırmacı Hidayet Sarı, İşverenler Servis Şefi Mesut Altıner, İşverenler Servis Şefi Ahmet Arı yer aldı.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, KUTSO Meclis Başkanı İsmet Özotraç, KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Salih Çetiner ve Ahmet Y.Yazaroğlu, Meclis Başkan Yardımcısı Hasan Öncel, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Enver Özer, Fatih Alkış, Harun Yurdagül ise ziyarette hazır bulundu.

 

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, ziyarette yaptığı konuşmada; Sosyal Güvenlik Kurumu’nun iş dünyası açısından en önemli müesseselerden birisi olduğunu belirtti. Güral, hem idare, hem de mükellef açısından yararlı çalışmaların sürdürülmesi gerektiğini ifade etti. Kurumun, diğer paydaşlarıyla bir arada olmasının, fikir alışverişi ve işbirliği yapmasının önemli olduğunu vurguladı. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu, KUTSO’nun işbirliğine ve göreve hazır olduğunu söyledi.

 

SGK Kütahya İl Müdürü İsmail Sayar ise, işveren-sigortalı dengesinin sağlanmasının en önemli husus olduğunu belirtti. Ayrıca işverenlerin kurum açısından yaşadıkları sorun ve taleplerin kendilerine ulaştırılmasını istediklerini söyledi. Sorun ve taleplerin iletilmesi halinde, taleplerin yerine getirilmesi ve sorunların çözülmesi konularında gerekli çalışmaların yürütüleceğini ifade etti. Torba yasa ve prim borçları hakkında kısaca bilgi veren Sayar, şirketler ve mükellefler ile ilgili gerçekleştirilecek çalışma ve faaliyetlerde KUTSO ile işbirliği yapmak istediklerini ve bu işbirliğine büyük önem verdiklerinin altını çizdi.

 

Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla  ziyaret sona erdi.

 

 

 

Haber: KUTSO Basın

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.