Son Kuşak Sınavı Yapıldı

Spor Yayın: 26 Aralık 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 26.12.2018 14:02:34
Editör -
Okuma Süresi: 7 dk.
3416 okunma
Google News

KİCK BOKS'da 2018 Yılı, Son Kuşak Sınavı Yapıldı
Kick Boks Federasyonunca yılda 4 defa yapılması öngörülen Kuşak Terfi Sınavının 4.sü yine Federasyon talimatı uyarınca Aralık ayında yapıldı. Kütahya Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü'nden 88, Ejderya Spor Kulübünden de 27 sporcu olmak üzere toplam 115 sporcunun katılımıyla yapıldı. Sporcuların büyük bir heyecan yaşadığı kuşak sınavında, velilerde aynı heyecanla izledi.  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN ve Spor Uzmanı Ahmet ÖLÇEN de kuşak sınavını izledi. 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık ÖLÇEN: "Gençlerimizin devletimizin imkanlarıyla hizmete sunduğu bu güzel salonda kendilerini yetiştirmek üzere başlamış oldukları Kick Boks branşında Kütahya'mız önemli başarılar elde etmiştir. Kick Boks en başarılı branşlarımızdan birisidir. Bundan sonra da gerek siz sporcularımızın istikrarlı ve heyecanlı emek vererek yapacağı çalışmalar, gerek velilerimizin desteği gerekse Hocalarımızın üstün gayreti, fedakar çalışmaları ile daha bir çok başarılar elde edileceğine inanıyoruz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü olarak biz de tüm personelimizle elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Geçmişte devletin verdiği bu imkanların birçoğu yoktu, tesis yoktu, malzeme yoktu; şimdi ise mevzuatın ve şartların el verdiği ölçülerde bu sporu yapılabilir hale getiriyoruz. İnşallah sizleri boynunuzda madalyalarla kürsülerde görmek istiyoruz" dedi. 
Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Ahmet ARABACI da, yaptığı konuşmada: "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz ve tüm personeline Kick Boks Federasyonu adına ve sizler adına teşekkür ediyorum. Bize şartların el verdiği desteği vermek için gayret gösteriyorlar. Yine Antrenörlerimiz Mehmet Ali DÜLGER ve Fatma ÇAKIR'a da teşekkür ediyorum. Onların gayretli çalışmaları ve Fatma Hoca'nın Milli Hakem olarak da Federasyon organizasyonlarına katılımı bizi, Federasyon platformunda da saygın bir noktaya taşıyor. 
Siz sporcularımızın istikrarlı ve gayretli çalışmaları da İl Temsilcisi ve Antrenörler olarak bizim hevesimizi ve gayretimizi de artırıyor. Tabi burada en büyük alkışı da sporcularımızın aileleri hak ediyor. Maddi, manevi fedakarlıklarda bulunarak, zamanlarından, istirahatlarından fedakarlık ederek sizlere verdikleri destek, takdire şayandır. Sizler de bunun karşılığın vermek için elinizden geleni yapmak durumundasınız" dedi. 
Beyaz Kuşaktan Sarı Kuşağa, Kütahya Merkez'de 33 sporcu bir gruptan, 5 sporcu diğer gruptan olmak üzere 38 sporcu; 2 sporcu Emet'ten, 4 sporcu Tavşanlı'dan toplamda 44 sporcu Sarı Kuşağa terfi etmiştir. 
Sarı Kuşaktan Yeşil Kuşağa, Kütahya Merkez'de 8 sporcu bir gruptan, 2 sporcu diğer gruptan olmak üzere 10 sporcu; 11 sporcu Emet'ten toplamda 22 sporcu Yeşil Kuşağa terfi etmiştir. 
Yeşil Kuşaktan Mavi Kuşağa, Kütahya Merkez'de 2 sporcu bir gruptan, 2 sporcu diğer gruptan olmak üzere 4 sporcu; 4 sporcu Tavşanlı'dan toplamda 8 sporcu Mavi Kuşağa terfi etmiştir. 
Mavi Kuşaktan Turuncu Kuşağa, Kütahya Merkez'de 4 sporcu bir gruptan, 1 sporcu diğer gruptan olmak üzere 5 sporcuTuruncu Kuşağa terfi etmiştir. 
Turuncu Kuşaktan Açık Kahverengi Kuşağa, Kütahya Merkez'de 1 sporcu bir gruptan,1  sporcu diğer gruptan olmak üzere 2 sporcu; 3 sporcu Tavşanlı'dan toplamda 5 sporcu Açık Kahverengi Kuşağa terfi etmiştir. 
Açık Kahveringi Kuşaktan Koyu Kahverengi Kuşağa, Kütahya Merkez'de 1 sporcu; 3 sporcu Tavşanlı'dan toplamda 4 sporcu Koyu Kahverengi Kuşağa terfi etmiştir. 

Beyaz Kuşak'tan Sarı Kuşağa terfi eden sporcular;
Yiğit Alp AYDIN, Zehra İnci YILDIRIM, Umut Doğan KİRAZ, İrfan SARI, Elif AKSAN, Hasan Basri GÜNGÖR, Erdem Zafer ENGÜR, Batuhan Efe ÖNDER, Abdullah GÜNÖZÜ, Enes Taha GENAR, Halil İbrahim YALÇIN, Arda Kağan GÜN, Ali CANAN, Kerem İMİRGİ, İlyas KADER, Ahmet SAĞLAM, Ali ACER, Ahmet SALLABAŞ, Mustafa Mert OZAL, Hasibe SENİRGET, Emine Gül İREP, Hüseyin GÜREN, Berre GÜR, Ümran ARSLAN, Kezban TÜFEK, Ramis Serhan KAYA, Emre BATMAZ, Mehmet Arda TAĞ, Çağla AKKAYA, Özlem Sıla BİÇGİ, Sevgi Ceren ERSOY, Emir GİNE, Halil Tahir KAMA, Ahmet DOĞAN, Huriye ÇINAR, Cemilkan TURAN, Süleyman DAĞDELEN, Gökhan DAĞDELEN, Mehmet Kenan UÇAK, Veli Emre GÜL, Şimal KARATAŞ, Ferdi ÜZÜLMEZ,  Remzi ÖZCAN, Serhat Bilal YILDIRIM
Sarı Kuşak'tan Yeşil Kuşağa terfi eden sporcular;
Oğuz TAŞER, Emirhan BOZKURT, Melis GÜLMEZ, Eda YILDIRIM, Ayşe YAMIK, İsmail EMEKSİZ, Tuğrul YILDIRIM, Utku YASAN, Ahmet İlhan DÖNMEZ, Emirhan AYDIN, Ulaş Özgür IŞIK, Ali Berkay ÇIRTAF, Bedirhan ÜNAL, Tahsin Enes ŞEN, Hüseyin SAMUR, Gamze Nur ÖZER, Adem PEKER, Mustafa VAROL, Mehmet VAROL, İbrahim Efe KEMİK, Ramazan Yiğit ÜNLÜSOY
Yeşil Kuşak'tan Mavi Kuşağa terfi eden sporcular;
Beyza ŞAHİN, İrem HORATA, Kübra ERGÜN, Süleyman TEKİN, Ali ÇÖLGEÇEN, Fatma DUYSAK, Şevval ALKIR, Raşit BİLGİLİ
Mavi Kuşak'tan Turuncu Kuşağa terfi eden sporcular;
Meltem ERDEM, Duygu TETİK, Ramazan ARMAN, Hussein Sabah ABBAS, Musa KIZIL
Turuncu Kuşak'tan Açık Kahverengi Kuşağa terfi eden sporcular;
Elif BİLGİN, Eray TÜPLEK, Şakir Mert ELİTOK, Nazmi BAYINDIR, Muhammet Muhittin TOPAL
Açık Kahverengi Kuşak'tan Koyu Kahverengi Kuşağa terfi eden sporcular; 
Ayşegül KARACA, Eda Nur AKKAYA, Harun DEMİREL, Mehmet Eren ÇAKIR 
Sınav sonrası toplu fotoğraf çekimi ve ailelerin hazırladığı ikramların herfane geleneğimizi canlandırması, Kick Boks camiasının tüm unsurlarıyla birlik beraberlik içinde bir aile ortamına ulaştığını gözler önüne serdi. - DORUK 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.