Son çıkış sahnelendi

Kültür Yayın: 06 Ağustos 2021 - Cuma - Güncelleme: 06.08.2021 11:03:10
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1552 okunma
Google News

Kütahya Belediyesi Yaz Etkinlikleri kapsamında sahnelenen ‘Son Çıkış’ oyunu belediye binası önünde sahnelendi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın da takip ettiği oyunu vatandaşlar ilgi ile izledi.

Ahmet Yakupoğlu Kültür ve Sanat Sezonu kapsamında düzenlenen Yaz Etkinlikleri devam ediyor. Dün akşam belediye binası önünde tek perdelik komedi oyunu ‘Son Çıkış’ sahnelendi. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın da takip ettiği tiyatro oyununu Yunus Emre Obut yazdı ve yönetti. İsmail Emre Biliciler, Fatih Akçin, Yunus Emre Obut, Ihsan Sever’in etkileyici oyunu ile sahnelenen tiyatro oyunu vatandaşlar tarafından beğeni ile takip edildi. Oyun sonunda, oyuncuları tebrik eden ve Kütahya halkının bu tür organizasyonları pandemi sürecine özlediğini dile getiren Başkan Işık, oyunculara günün anısına Kütahya’nın simgelerinden olan kahve fincanı hediye etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.