Soma’da hayatını kaybedenler için mevlit programı düzenlendi

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2017 - Cuma - Güncelleme: 12.05.2017 14:51:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4734 okunma
Google News

Soma’da hayatını kaybedenler için mevlit programı düzenlendi

Tuna İşleyen

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesindeki Park Teknik işçileri tarafından, 13 Mayıs 2014 yılında Manisa'nın Soma ilçesindeki maden faciasında yaşamını yitiren işçiler için mevlit okutuldu.

Tavşanlı Yeni Mahalle Ulucami'nde Cuma namazı sonrası düzenlenen mevlite, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Türkiye Maden İşçileri Batı Anadolu Şubesi Yönetim Kurulu, Garp Linyitleri İşletmesi Müdürü Mustafa Çokuslu, Park Teknik çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Soma'da hayatını kaybeden 301 madenci için dua edilmesinin ardından mevlit ve ilahiler okundu. Cami çıkışında vatandaşlara lokum tatlısı ikram edildi.

Mevlit programına katılan Park Teknik çalışanlarından Cengiz Baysarı, Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileklerinde bulunurken, “ 3 yıl öncesi elim bir iş kazası ile hayatlarını kaybeden madenci şehitlerimiz için bir mevlit programı düzenledik. Rabbim bir daha böyle bir acılar bizlere yaşatmasın. Tüm işçilerimize kazasız belasız çalışmalar nasip olsun” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.