Şoförlerin Birliktelik Gecesi

Gündem Yayın: 19 Ağustos 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 19.08.2019 14:47:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1804 okunma
Google News
Tavşanlı ilçesinde Filiz Kooperatifi üyeleri, ikincisini  düzenledikleri birliktelik etkinliğinde biraraya geldiler. Tavşanlı’da yolcu taşımacılığı firması Filiz Kooperatifi, düzenlediği etkinlik ile üyelerine canlı müzik eşliğinde gece düzenledi.
Filiz Kooperatifi Başkanı Mehmet Küçük ve yönetiminin organize ettiği birliktelik ve kaynaşma etkinliği Ada Düğün Salonunda gerçekleşti.
 
Ak Parti Tavşanlı ilçe Başkanı Bilal Kıyak, Tavşanlı Belediye Başkan vekili Naci Eraslan, Başkan yardımcısı İsmail Aka, MHP İlçe Başkanı Hasan Aydoğan, İl Genel Meclisi üyeleri, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Tavşanlı Ziraat Odası Başkanı İsmail Akpınar, Muhtarlar Dernek Başkanı Yakup Özbey, Şehir İçi Dolmuşçuları Başkanı Nurettin Aydın ile birçok davetli ve üyenin katıldığı gecede yöre ses sanatçıları da katıldı. Gecede konuşma yapan Filiz Kooperatifi Başkanı Mehmet Küçük, mesleklerinin öneminden bahsederken, şoför arkadaşlarına trafikte dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunduktan sonra bu tür organizasyonlar ile birlikteliği amaçladıklarını ifade etti. 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.