SİYASET AKADEMİSİ

Siyaset Yayın: 22 Haziran 2016 - Çarşamba - Güncelleme: 22.06.2016 13:46:39
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3330 okunma
Google News

 

AK PARTİ KÜTAHYA İL BAŞKANLIĞININ ‘’SİYASET AKADEMİSİ ‘’İLE İLGİLİ YAZILI BASIN AÇIKLAMASIDIR

 

             " Ak Parti Siyaset Akademisi 2016 Yılı Yeni Dönem Eğitim Programı Kütahya İl Başkanlığı koordinatörlüğünde başlıyor. AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: ‘’Genel Merkezimiz Ar - Ge Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi yeni dönem ‘’Büyük Güç Türkiye’’ Eğitim Programı Temmuz ayı içinde eğitimine başlayacaktır. Bu kapsamda AK Parti Kütahya İl Başkanlığı olarak Siyaset Akademisi eğitim programına kayıtlarımız başlamıştır. Kayıt müracaatları 1 Temmuz 2016 tarihi ve saat 16.00’a kadar İl Başkanlığımıza yapılacaktır. 18 yaşını doldurmuş tüm vatandaşlarımız kayıt yaptırabilirler. 657 sayılı devlet memurları kanunu 7. Maddesi gereği bu kanuna tabi olan vatandaşlarımız programa katılım sağlayamayacaklardır. Vatandaşlarımız konu le ilgili olarak AK Parti Kütahya İl Başkanlığından ve 0274 224 44 41 nolu telefondan detaylı bilgi alabilirler. Ayrıca www.siyaset akademisi.org. internet sitesinden ayrıntılı bilgi edinebilirler. ‘’ dedi.

      İl Başkanı Çetinbaş: ‘’Siyaset Akademisi her hangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının geleceğin Türkiye’sini şekillenmesinde etkin rol üstlenecek bireyler olarak konumlandırıp, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar olabilmek adına kendine bir görev edinmiştir. Bugüne kadar 50.000’i aşkın vatandaşımız Siyaset Akademisinde eğitim görmüş bunların 25.000 eğitim sürecini başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanmıştır.  Aynı zamanda kurumsal bir nitelik kazanan Siyaset Akademisi artık katılımcıları ve verilen eğitim düzeyi ve lisansüstü bir düzeye ulaşmıştır.’’ ifadelerini kullandı.

     İl Başkanı Ali Çetinbaş sözlerinin devamında: ’Temmuz 2016 ‘da 17. Dönemde 81 ilde başlayacak olan Siyaset Akademimizin yeni hedefi, ‘’Büyük Güç Türkiye’’ için gerekli olan siyasi ve idari yapıların tartışılacağı, bilgilendirileceği özellikle dünyadan örnekler ile somut uygulamalara dayalı bir akademi programı müfredatından oluşmaktadır. Demokratik katılımı siyasete ve ekonomiye ilgi duyan sosyal ilişkilerini daha da geliştirmeyi hedefleyen, kişiler birikim ve donanımını artırmak isteyen tüm vatandaşlarımızı ‘’Yeni dönem Siyaset Akademisi ‘’programına katılmaya davet ediyor, şimdiden yeni dönem Siyaset Akademisi Eğitim Programımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ diyerek sözlerini tamamladı."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.