Sinema Günleri İki Film İle Devam Ediyor

TAVŞANLI BELEDİYESİ KÜLTÜR SARAYI’NDA İKİ FİLM BİRDEN GÖSTERİME GİRİYOR. ANİMASYON TARZINDA Kİ “AFACANLAR TAKIMI BÜYÜK YARIŞ” VE KOMEDİ TARZINDA Kİ “YOK ARTIK” HAFTA SONU SİNEMA SEVERLER İLE BULUŞUYOR

Kültür Yayın: 21 Kasım 2015 - Cumartesi - Güncelleme: 21.11.2015 17:01:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3222 okunma
Google News

 

Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı’nda sinema günleri iki yeni film ile devam ediyor. Gündüz saatlerinde hem yetişkinler hem de çocuklar için gösterime girecek animasyon türünde ki “Afacanlar Takımı Büyük Yarış” eğlenceli aksiyon sahnelerini sevenler için İdeal bir tercih olarak göze çarpıyor. Film 11:00, 13:00 ve 15:00 saatlerinde gösterimde olacak.

Sinema tutkunları için bir diğer alternatif komedi tarzında ki “Yok Artık” olacak. ‘Taksici Fikret’in Almanya’da yeni evlenen amcaoğlunun komik hikayesinden başlayarak binbir türlü, Yok Artık! dedirtecek öyküsünü anlattığı filmin yönetmenliğini ünlü oyuncu Caner Özyurtlu üsteniyor. Yok Artık zengin oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Filmde Erkan Kolçak Köstendil,  Ceren Moray, Çağlar Çorumlu , ŞebnemBozoklu, Algı Eke, Murat Akkoyunlu, Demet Evgar, Serkan Keskin, Funda Eryiğit, Necip Memili, Gökhan Kıraç ve Güven Murat Akpınar yer alıyor.

Kültür Sarayı’nda 17:00, 19:00 ve 21:00 saatlerinde gösterime girecek filmin biletleri de seanslar öncesinde temin edilebilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.