Şimşek tam gaz devam

Spor Yayın: 18 Şubat 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.02.2021 18:02:08
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1598 okunma
Google News

TFF Misli.com 3 lig’de mücadelesine devam eden Belediye Kütahyaspor kendi evinde ağırladığı Ağrı 1970 Spor’u ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu birer golle 2-0 yenerek üç puanı hanesine yazdırdı.

 

 

Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan ve emin adımlarla şampiyonluk yolunda ilerleyen Belediye Kütahyaspor, ligin 21. haftasında kendi evinde Ağrı 1970 Spor’u konuk etti. Maça etkili başlayan Mavi Şimşekler 29’uncu dakikada Ahmet Üner ile 1-0 öne geçti. Soyunma odasına 1-0 önde giren Belediye Kütahyaspor, ikinci yarıda da etkili futbolunu sahaya yansıttı. Devre arası transfer döneminde takıma kazandırılan orta saha oyuncusu Tuncay Fındıkçı, kendisinin ilk golünü takımın ise ikinci golünü kaydetti. Belediye Kütahyaspor 90 dakika sonunda sahadan 2-0 ayrılarak puan cetvelinde hanesine 3 puanı yazdıran taraf oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.