Simav'da korkunç gece

Asayiş Yayın: 30 Haziran 2017 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2017 12:30:35
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
4201 okunma
Google News

Kütahya'nın Simav ilçesinde Simav Genç İşadamları Derneği Başkanlığı'nı yürüten 35 yaşındaki iş adamı Fatih Aydar, gece saatlerinde bir çay ocağındaki bıçaklı saldırının ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Cinayet sonrası bazı kişiler tarafından saldırganın iş yerinde çıkarılan ve çevredeki bir depoya sıçrayan yangın güçlükle söndürüldü. 

Cinayetin ardından bir süre sonra polise Yüzbirevler Mahallesi'ndeki hurdacı dükkanında yangın çıktığı ihbarı yapıldı. Olay yerine gelen ekipler, yanan iş yerinin Aydar'ı bıçaklayan Abdulkadir K'ya ait olduğunu belirledi. Polisler, yangının cinayet sonrası söz konusu iş yerinin önüne gelen bazı kişiler tarafından çıkarıldığını da tespit etti.

Yangın 4 saat süren çalışmalar sonunda söndürüldü. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.